查看: 7577|回復: 88
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 巨商今次既活動300小時神秘大獎歡迎集中討論

歡迎正,反雙方的人 係呢個POST理性/善意既討論

結束時間: 25-8-2010 23:50

正方觀點 (26)

支持巨商既活動 我有我既選擇

反方觀點 (145)

反對巨商既活動 帶有不環保

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
limingyin + 10 有討論價值

查看全部評分

回復

講真果句啦~
d玩家冇能力上到300↑就用環保既要求黎反今次既活動~
環保??問心果句~平時自己做過d咩對環保出 ...
炎之龍 發表於 19-8-2010 00:07

你又知人地平日唔環保@_@
    人地做左又要話你知牙,笑左
回復

#3既同胞目光實在夠短淺
你要知道今次因咩原因而牽涉到環保

你指出平時大家打機唔環保,而今次無故地講環保
但平時打機係為左升級,打寶,
但今次呢?
今次活動比人話係唔環保主因有一個:
就係有唔少人為左拎獎品而專登開著部機「掛機」
出街掛機,訓覺又掛機,總之一閒置就掛機
這樣一來,比平時開住巨商既時間一定會長左
所以今次d人講環保,亦並無雙重標準之嫌
nakuz_459837 發表於 19-8-2010 00:00

貪心 能怪誰?
回復

人各有志
理人地做咩?
回復

一黎巨商登入畫面都有話吾好玩太耐..
二黎又搞呢個咁既300小時地獄活動
   行動手法有點大胡扯..
回復

佢咁做根本都唔岩..又唔環保....哂咁多電..咁又要比多d電錢...

個ser都廢到爆..仲要搞單野出黎?.?  

睇下 ...
愛~隨風~ 發表於 19-8-2010 00:06

一隻手掌拍不響

上面講左d咩 自己參透下啦
回復

講真果句啦~
d玩家冇能力上到300↑就用環保既要求黎反今次既活動~
環保??問心果句~平時自己做過d咩對環保出 ...
炎之龍 發表於 19-8-2010 00:07

吃不到的葡萄是酸的
回復

牛唔飲水 點"級"得牛頭低
回復

重申一點。。。呢個活動唔係強逼性。。你係有玩同唔玩既權利
環保方面。。。我唔認為咁會哂更多電力。。有 ...
黑魔王二世 發表於 19-8-2010 00:17

的確唔係強逼性呀,但佢出黎係比邊個參加先?
咁你出的活動係唔合理,叫我地點玩??
第1:時間問題
17日掛300個鐘,想講17日都係得408hr,300個鐘佔7成有多,難道要我地唔食唔訓唔做其他野?
第3:健康問題
我諗橙搞呢個活動,都係想多人玩,同玩耐d啦
而佢set到有唔同段數亦証明佢係預期有玩家可以過到要求啦
如果一個人要完成晒佢的段數,平均一日要上線17-18個鐘
喂,大佬,我打機ja,唔洗攞我命呀?
第3:耗電問題
從第1點可以知道掛300hr需要長時間開機,增加電費

由此可見佢搞活動前根本就冇諗過我地的感覺/情況
當我地係咩?你求其搞個活動就算,玩唔玩由得我地?呢d係咩遊戲公司?
係咩待客之道?
回復

回復 34# ~TOY~

量力而為就可以  某玩家貪心 但不能達標 當然不服氣  便投訴 為反而反 拉到環保黎講  可笑 !

這也只能怪那位玩家貪心
回復